Dankwoord aftreden als bestuurslid Bea Pingen. ALV 21 april 08.

Beste Vondelleden,

18 jaar geleden belde Peter bij ons aan. Via de voordeur kwam hij naar binnen, dat is nu gelukkig  wel anders en dat moet zo blijven. Ging op de bank zitten en ik had al zo’n voorgevoel; en ja hoor de vraag of ik in het bestuur wilde komen. Het idee dat het bestuur over mij had was toen wel heel bijzonder.

Voor 8 jaar zei ik tegen Peter; 2 jaar om in te werken en nog 6 jaar met ervaring besturen.

Ik hoop dat wij het goed gedaan hebben met z’n allen, ook al sluipen er fouten in.

Moet nog denken aan een contactavond waarin huldigingen plaatsvonden en waarbij familieleden van de jubilarissen niet goed zijn opgevangen, maar dat hebben we gelukkig weer helemaal goedgemaakt.

Dat betekent  ook dat je zo alert moet zijn op de kleine dingen.

Bea

Maar al met al heb ik prachtige en gezellige avonden in het bestuur meegemaakt. Moet denken aan de ledenwerfactie, niet durven dromen dat er 7 nieuwe leden zijn bijgekomen, maar helaas gaan leden ook soms weer. En dat blijft jammer…. Denk aan de woorden van Marjo: breng allemaal eens een gast mee.

De voorbereiding voor een fusie met Groeningen die niet doorging was een grote teleurstelling voor mij; een gemiste kans. Misschien komt het er nog ooit van? Maar de website van Vondel maakte heel veel goed.